Tekstschrijver en redacteur

Stel,
– U bent toe aan nieuwe teksten voor uw website, waarin helder en aantrekkelijk wordt verwoord waar uw bedrijf voor staat, en die goed vindbaar zijn voor zoekmachines (SEO).
– U hebt een rapport geschreven voor een externe opdrachtgever en wilt dat er nog even kritisch wordt gekeken naar spelling, grammatica en stijl.
– U zoekt iemand die periodiek uw blog bijhoudt.
– U hebt een verslaggever nodig voor uw nieuwsbrief.

Voor opdrachten in deze trant ga ik graag voor u aan de slag.
Ik vind het belangrijk me te verdiepen in het bedrijf of de organisatie waarvoor ik schrijf, zodat de teksten altijd toegesneden zijn op uw stijl en doelgroep.

Groningen

Persoonlijk contact is natuurlijk hiervoor het mooist, dus bevindt u zich net als ik in Groningen en omstreken, dan is dat gemakkelijk te regelen! Contact op afstand via mail en telefoon is echter ook geen probleem.

Neerlandicus

Uiteraard bent u op zoek naar iemand die gekwalificeerd is. Ik heb het vak geleerd tijdens mijn studie Nederlands aan de RUG. Maar de periode erna is minstens zo belangrijk. Kijk hier verder naar relevante opleiding en ervaring.

Scherp tarief

Ik werk in principe met een uurtarief: € 35 excl. BTW. Tarieven per opdracht of per woord behoren echter ook tot de mogelijkheden.

Visie

Lees hier meer over wat ik belangrijk vind in de teksten die ik schrijf.

Aangenaam!

Graag maak ik verder kennis en beantwoord uw vragen en verzoeken. Dit kan via het contactformulier